Pages

WELCOME (^_^)


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Live Type

Followers

Tuesday, 1 November 2011

Settle weii!


Weehhh,,korang apa kaba?hehe,,,beknaan ngn tjok kat ats,,aku nak bgitau tugasan aku dh settle....emm sgguh gumbira rsa hti ni,,hehe,,,,alhamdullillah,,,(^___^),,,
 kat bawah ne lh aku kene settlekn,,
mmg bnyk jugak kslhn dan pembetulan tme buat bnde ne,,,,bab tu bos aku srh buat smula,,tpi alhamdulillah aku dpt siapkan.hehe

 

*moral: blaja dri kesilapan.


Wednesday, 26 October 2011

Awsome Picture!

Hai gud mowning3x,,,assalammualaikum dan salam sejahtera,,,,salam 1 malaysia,salam 1 blogger,,,hehe,,lma jugak aku  xupdte blog ni,,,korang apa kaba,,aku hrap korang sme shat2x ye,,,alhamdulillah klau korang sume shat,,,sbenanya aku tengh lyn baca blog Hantu Tomyam! ,aku terbca enty pasal  INI MEMANG MENARIK: PASTI KORANG TERTARIK MACAM MAGNET .aku tgk pic mmg super power awsme,,,aku mmg tertarik mcm magnet lh,,,,hehe,,jom lyn dan brehat sebentar,,,,(^_^)
















k ne je,,,hehe klau nak tgok lbh lnjut lgi,,,KLIK SINI...K bubbye,,,hehe,,,



Tuesday, 18 October 2011

Tak tau nak buat apa?

Wasssuuupp geng!,,,Assalammualiakum,,,!,,,apa kaba korang sume?aku? Alhamdulillah dah beransur sihat semula,,,almaklumlh,,,,dh mbik MC smalm,,,,hehe,,,ok lh ckit,,,hehe,k sbenonye aku tme ne tak tau lh nak buat ape,,asyik ngadap kompter jeee,,,haah! sejibik mcm ne,,hehe,,bab tu aku updte n merepek kat dlm blog ne,,,emmm tme aku tgh tergapai2 mncri ilham nak buat keje,,,ceh,,,mcm org seni pulak ye,,,haha,,,adelh kwn ku ne,,,dia tunjuk pic gif dia ngan aku,,,,so aku pun syok jugak tgok,,,aku join lh skali,,hehe,,nak tgok,,tpi tak lh sberape,,just suke2 je,,


haha,,,jgn marah bg gap,,,,,


haha,,,seksinyeee,,,,



pnat2 buat keje kte senam dulu eyh,,,,hehe


jom g jln2,,,


klau awk ssh sye tlong,,,
kite kan kaawaaannn,,,,(^______^)




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SLIDESHOW