Pages

WELCOME (^_^)


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Live Type

Followers

Tuesday, 1 November 2011

Settle weii!


Weehhh,,korang apa kaba?hehe,,,beknaan ngn tjok kat ats,,aku nak bgitau tugasan aku dh settle....emm sgguh gumbira rsa hti ni,,hehe,,,,alhamdullillah,,,(^___^),,,
 kat bawah ne lh aku kene settlekn,,
mmg bnyk jugak kslhn dan pembetulan tme buat bnde ne,,,,bab tu bos aku srh buat smula,,tpi alhamdulillah aku dpt siapkan.hehe

 

*moral: blaja dri kesilapan.


Wednesday, 26 October 2011

Awsome Picture!

Hai gud mowning3x,,,assalammualaikum dan salam sejahtera,,,,salam 1 malaysia,salam 1 blogger,,,hehe,,lma jugak aku  xupdte blog ni,,,korang apa kaba,,aku hrap korang sme shat2x ye,,,alhamdulillah klau korang sume shat,,,sbenanya aku tengh lyn baca blog Hantu Tomyam! ,aku terbca enty pasal  INI MEMANG MENARIK: PASTI KORANG TERTARIK MACAM MAGNET .aku tgk pic mmg super power awsme,,,aku mmg tertarik mcm magnet lh,,,,hehe,,jom lyn dan brehat sebentar,,,,(^_^)
















k ne je,,,hehe klau nak tgok lbh lnjut lgi,,,KLIK SINI...K bubbye,,,hehe,,,



Tuesday, 18 October 2011

Tak tau nak buat apa?

Wasssuuupp geng!,,,Assalammualiakum,,,!,,,apa kaba korang sume?aku? Alhamdulillah dah beransur sihat semula,,,almaklumlh,,,,dh mbik MC smalm,,,,hehe,,,ok lh ckit,,,hehe,k sbenonye aku tme ne tak tau lh nak buat ape,,asyik ngadap kompter jeee,,,haah! sejibik mcm ne,,hehe,,bab tu aku updte n merepek kat dlm blog ne,,,emmm tme aku tgh tergapai2 mncri ilham nak buat keje,,,ceh,,,mcm org seni pulak ye,,,haha,,,adelh kwn ku ne,,,dia tunjuk pic gif dia ngan aku,,,,so aku pun syok jugak tgok,,,aku join lh skali,,hehe,,nak tgok,,tpi tak lh sberape,,just suke2 je,,


haha,,,jgn marah bg gap,,,,,


haha,,,seksinyeee,,,,



pnat2 buat keje kte senam dulu eyh,,,,hehe


jom g jln2,,,


klau awk ssh sye tlong,,,
kite kan kaawaaannn,,,,(^______^)




Sunday, 16 October 2011

Wow,,Trimas Kwnku!

Ehem1,,,uhuk2,,,aku kena demam selsema+batuk tension lh klau nak buat kje cam ni kan2,,,eh lupe plak nak bgi salam hehe,assalammualaikum kwn2ku,,,selamat pgi,,aku hrap2 korang sihatlh,,,tak mcm aku ni,,ckit2 nak dmam je,,,,emmm,,tak pelah.,,,dugaaannn,,,hehe,,
berkenaan ngan tajok kat ats tu,,aku nak ucapkan trima ksih bebnyak ngn kwn aku iaitu eyfa,,dia buat header untuk aku,,,hehe,,comeyy,,sye suke2!hehe,,
>>Nak tau cpa c gadis yg baik hti tu,,,ar,,,ni dia Nur afifah.

*lain kli buat lgi eyh,,,hehe,,,

Thursday, 13 October 2011

Hajat tercapai


salam rakan2,,,,aku nak bgitau ni,,,tengh ari tdi aku sempat singgh kat satay ceko,,,nak tau buat apa aku g kat sna??emm mstilh bli nasi ayam penyet kegemaranku,,,huhu.....

haaa mcm ni lah ghupe nasik aku tu,,,tpi aku tapau blik rmah,,,hehe,,mkn kat rumah lgi best,,hee,,,
v
v
v


**Akhirnya hajat aku nak mkn kau ni,,tercapai,,,huhu,,,,alhamdulillah,,,,(^__^),,


Tuesday, 11 October 2011

Lapaaarrrrr,,,,

Hai salam semua kwn2 ku,,,emmmmm msti korang dh mkn kn?...aku blowm lgi,,,,sdihnyeeerrrr,,(T_T)...aku dri tdi stay kat opis ne,,,,mmg aku kira nak blik,,,,tpi ada masalah teknikal plk,,,ceh,,hehe,,,aku sbenonye,,,mengidam sngt2,,,nak mkn NASI AYAM PENYET,,haaa,,msti korang pun suke kn2,,,hehe,,,aku klau nak mkn nsik tu aku lbh suke mkn kat SATAY CEKO,,emmmm sambalnye mmg power lh,,,huhu,,,aku dh beberapa kli kempunan nak mkn kat sna...emm mmg frust giler lh,,,asyik tak de tmpt dduk je,,,sdih wei,,,,cam nak nangis jer,,,(ne bukan tipu ye,,),,aku klau dh teringin nak mkn sesuatu mmg mcm org mengidam,,,bla dh dpt senyum melebar lh,,,mcm ne(^___________________^),,,haaa,,tau tak pe,,,hehe,,,aku ada mbik gmbar ayam penyet kat dlm tenet,,,ya allah kecur air liur aku ne,,,,rsa nak mkn tme ne jugak,,,,huiiishhh,,,,xthn ne,,,,
v
v
v




Monday, 10 October 2011

Bedah Untuk Jadi Superman!

CHAVEZ menunjukkan kepada wartawan gambarnya sebelum menjalani pembedahan.
CHAVEZ menunjukkan kepada wartawan gambarnya sebelum menjalani pembedahan.
CHAVEZ.
CHAVEZ.
MANILA: Seorang lelaki yang begitu taksub dengan Superman menjalani pembedahan dalam usaha mengubah dirinya menjadi wira komik itu.
Herbert Chavez, 35, menjalani pembedahan plastik berulang kali sepanjang 16 tahun lalu untuk membolehkannya mendapatkan dagu lekuk dan hidung Superman, menurut laporan televisyen ABS-CBN.

Dia juga menyuntik silikon untuk menebalkan bibir dan menjalani implan pada paha supaya kelihatan lebih tegap dan berotot.
Usaha AFP untuk menghubunginya gagal semalam tetapi dalam laman Facebooknya, terkandung puluhan gambar dan mesej yang menerangkan alasannya untuk menjadi superhero itu.

“Saya mengambil keputusan menjadi Superman kerana sejak kecil saya mahu menjadi sepertinya. Saya sedar dengan kelihatan seperti Superman akan menggembirakan saya dan saya berpuas hati selagi saya tidak mencederakan sesiapa,” menurut satu mesej dalam laman Facebook Chavez.

Dia juga menulis, meskipun tidak mempunyai kuasa istimewa seperti Superman, dia berharap dapat memberikan inspirasi kepada orang ramai bahawa mereka boleh mencapai impian masing-masing dengan bekerja keras.
Gambar Chavez sebelum dia menjalani pembedahan menunjukkan dia berkulit gelap, jauh berbeza dengan penampilannya sekarang.

Dia bagaimanapun tidak mendedahkan kerjanya. Watak Clark Kent yang menjadi Superman ialah wartawan akhbar. Menurut ABS-CBN, Chavez bekerja sebagai jurulatih ratu cantik.
Dalam laman Facebooknya, Chavez juga berkata dia melakukan kerja kebajikan dan muncul dalam televisyen beberapa kali.

Kisah Chavez mendorong pelbagai kritikan pada laman Facebooknya. Seorang pengunjung menulis dia kelihatan seperti patung pakaian.

Yang lain berkata, Chavez tidak kelihatan langsung seperti Christopher Reeve, pelakon yang memainkan watak Superman pada 1980-an atau Brandon Routh, yang mengambil alih peranan itu pada 2006.- AFP

*kepada geng2 semua,,,jgn lh terlalu taksub sampai jdi mcm kat ats tu,,,k.(^_^)

Sunday, 9 October 2011

Family Day YAYASAN SARAWAK.

Hai salam geng2 blogger semua,,lma jugak aku x update blog ne,,,emmmm rndu rsenya,,maklumlh,,bzy sngt smpai blog ne pun aku jrang update.hihi,,k berkenaan dgn entry aku kli ne,,FAMILY DAY YAYASAN SARAWAK...msti korang nak tau kan,,,k ne aku nak citer ckit,,pada 8 okt 2011 sabtu,aku dan semua staf yayasan mengadakan sambutan hari keluarga di DAMAI PUTRI.2 hri 1 mlm kmi kat sna.selepas kami mendaftar pkul 2 kmi menghadirkan diri untuk ceramah motivasi mmg lucu dan meriah dlm dewan tersebut,,aku pun mmg tergelak hbis dgn telatah staff ys,,bla penceramah srh kami ikut arhan yang beliau arahan ,,,mmg permainan tersebut mcm gila2 ckit tpi ada mksd disebalik permainan tersebut iaitu untuk melihat sejauh mna kta fokus pada sesuatu perkara,,,hemm kalau korang aku rsa mmg tergelak jugak lh,,,hihi,,,k selepas motivasi kami pergi ke pntai untuk perlawanan antara kumpulan..tpi aku n the geng prgi mndi dlm kolam,,hehe,,
 Jeng2 mlm yang dinantikan iaitu makan mlm yang bertemakan MALAM FANTASIA FLORA & FAUNA. aku n the geng just guna dress biase2 jee,,,,hihi..mmg aku teruja sngat hiasan dalamn dalam dewan tersebut,,,mmg mngikut tema,,,k kalu geng2 nak tau n nak tengok jom layan pic yang aku mbik ne k,,,(^____^),,,

msa ni aku n the geng bru smpai....

ni je brg yg aku bawak,,,

daftar kan diri anda di kauter ini ye,,,

haa dh smpai pun,,,ini lh bilik aku n the geng,,,emmm best jugak kat dlm bilik ni,,pemandangan pun sedap mata memndang,,huhu,,,klau nak g sarawak check in kat cni pun best,,dekat dgn pntai,,hehe,,(,promote ckit.).



ni rkn praktikal aku,,kmi ada 3 org 1 blik.

kat bawah ni pmndgan dri beranda bilik kmi.aku mmg tekjut btol tgok rimau ne,,msa tu aku ingt kn hrimau btol2 rpa2 nye replika je,,,kuss smngat,,tekejut aku wei,,,




kat dlm dewan sesi motivasi.




selepas sesi motivasi kmi mnum ptg.





aktiviti bersama keluarga dan staff yysn.


pertndingan membuat jambatan antara rumah merah,kuning,hitam,putih dan biru.


pertndingan selepar gergasi.hehe yg ne gelagat mereka mmg lucu ada kumpulan blowm bermain lgi selepar dh ptus,,,hehe,,

untuk pertndingn bowling buah kelapa tua,,tau kn main ni,,,,tpi nak main ats psir mmg ssh ckit lh,,

k,,aku n the geng buat aktiviti sendiri,,berenang-renang di dalam kolam (wlaupun tak pndai berenang hehe)...


sebelum msuk dalam kolam kami snap sna,snap cni dulu,,kmi bkn berenang kat kolam ats tu yee,,,kmi berenang kat kolam bwh ne,,,

v
v
v





masa untuk dinner,,,!!

















pada keesokkan hari nya 9 okt 2011 ahad. kmi sarapan pgi dan buat aktiviti santai,,aku n the g berenang n jln2 sekitar damai...(^____^),,






msa untuk berenang,,,huhu....















pemandangan dari dpn blik kmi..

k kmi pun dh nak chck out,,,so bubye,,klau ada rezeki blh lh tdo cni lgi,,,geng2 pun klau nak bercuti bermlm lh cni jugak ye,,tata.titi.tutu,,(^_______-^),,














LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SLIDESHOW