Pages

WELCOME (^_^)


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Live Type

Followers

Sunday, 9 October 2011

Family Day YAYASAN SARAWAK.

Hai salam geng2 blogger semua,,lma jugak aku x update blog ne,,,emmmm rndu rsenya,,maklumlh,,bzy sngt smpai blog ne pun aku jrang update.hihi,,k berkenaan dgn entry aku kli ne,,FAMILY DAY YAYASAN SARAWAK...msti korang nak tau kan,,,k ne aku nak citer ckit,,pada 8 okt 2011 sabtu,aku dan semua staf yayasan mengadakan sambutan hari keluarga di DAMAI PUTRI.2 hri 1 mlm kmi kat sna.selepas kami mendaftar pkul 2 kmi menghadirkan diri untuk ceramah motivasi mmg lucu dan meriah dlm dewan tersebut,,aku pun mmg tergelak hbis dgn telatah staff ys,,bla penceramah srh kami ikut arhan yang beliau arahan ,,,mmg permainan tersebut mcm gila2 ckit tpi ada mksd disebalik permainan tersebut iaitu untuk melihat sejauh mna kta fokus pada sesuatu perkara,,,hemm kalau korang aku rsa mmg tergelak jugak lh,,,hihi,,,k selepas motivasi kami pergi ke pntai untuk perlawanan antara kumpulan..tpi aku n the geng prgi mndi dlm kolam,,hehe,,
 Jeng2 mlm yang dinantikan iaitu makan mlm yang bertemakan MALAM FANTASIA FLORA & FAUNA. aku n the geng just guna dress biase2 jee,,,,hihi..mmg aku teruja sngat hiasan dalamn dalam dewan tersebut,,,mmg mngikut tema,,,k kalu geng2 nak tau n nak tengok jom layan pic yang aku mbik ne k,,,(^____^),,,

msa ni aku n the geng bru smpai....

ni je brg yg aku bawak,,,

daftar kan diri anda di kauter ini ye,,,

haa dh smpai pun,,,ini lh bilik aku n the geng,,,emmm best jugak kat dlm bilik ni,,pemandangan pun sedap mata memndang,,huhu,,,klau nak g sarawak check in kat cni pun best,,dekat dgn pntai,,hehe,,(,promote ckit.).



ni rkn praktikal aku,,kmi ada 3 org 1 blik.

kat bawah ni pmndgan dri beranda bilik kmi.aku mmg tekjut btol tgok rimau ne,,msa tu aku ingt kn hrimau btol2 rpa2 nye replika je,,,kuss smngat,,tekejut aku wei,,,




kat dlm dewan sesi motivasi.




selepas sesi motivasi kmi mnum ptg.





aktiviti bersama keluarga dan staff yysn.


pertndingan membuat jambatan antara rumah merah,kuning,hitam,putih dan biru.


pertndingan selepar gergasi.hehe yg ne gelagat mereka mmg lucu ada kumpulan blowm bermain lgi selepar dh ptus,,,hehe,,

untuk pertndingn bowling buah kelapa tua,,tau kn main ni,,,,tpi nak main ats psir mmg ssh ckit lh,,

k,,aku n the geng buat aktiviti sendiri,,berenang-renang di dalam kolam (wlaupun tak pndai berenang hehe)...


sebelum msuk dalam kolam kami snap sna,snap cni dulu,,kmi bkn berenang kat kolam ats tu yee,,,kmi berenang kat kolam bwh ne,,,

v
v
v





masa untuk dinner,,,!!

















pada keesokkan hari nya 9 okt 2011 ahad. kmi sarapan pgi dan buat aktiviti santai,,aku n the g berenang n jln2 sekitar damai...(^____^),,






msa untuk berenang,,,huhu....















pemandangan dari dpn blik kmi..

k kmi pun dh nak chck out,,,so bubye,,klau ada rezeki blh lh tdo cni lgi,,,geng2 pun klau nak bercuti bermlm lh cni jugak ye,,tata.titi.tutu,,(^_______-^),,














3 comments:

Komen2 lh k,,,,ckit pun tak pe,,,,hehe,,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SLIDESHOW