Pages

WELCOME (^_^)


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Live Type

Followers

Wednesday, 5 October 2011

projek,,,(^____^)

Salam semua rakan2 blogger,,,(^________^),baru ari ni aku nak update blog,,,al-maklumlh bzy sngt2,,,alhamdulillh keje aku pun dh settle,,tnggl nak buat report projek je lgi,,,hihi,,,,kat bawah ni slh satu projek aku kat yayasan ni,,,bos aku srh aku buat borang tempahan menggunakn database (gambar kat bawah tu projek aku).jika ada rakan2 lbh  bnyk ilmu mnggunakan database share dgn sye k,,,blh jugak sye tmbah kn ilmu,,rakan2 pun dapat  gak pahala bgi ilmu yg berguna dekat sye,,,(^___^),,,








 

*k takat ni je,,,k bye,,,,,(^_____^)

No comments:

Post a Comment

Komen2 lh k,,,,ckit pun tak pe,,,,hehe,,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SLIDESHOW