Pages

WELCOME (^_^)


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Live Type

Followers

Thursday, 29 September 2011

Makan2 di yayasan,,,

salam semua,,,selamat pagi,,,aku harap pagi yang yang indah dan damai ini dapat menyenangkan hati korang,senyum selalu (^_________^),,hehe,,,,haa,,pgi ni aku nak citer ckit pasal aktiviti di yayasan ini emmm smlm mmg bnyk aktiviti yang dibuat,,semuuanyaaa mkn2,,,hehe,,,tak rugilh msuk praktikal kat cni,,,k aku nak kongsi ngan korang aktiviti kami k,,korang lyn jer gamba2 ni semua,,,(^_^),,

ni da rmh terbuka pada hari 28 sep 2011 kat tngkat 2.












ni boss aku dgn isteri dan anak nya,,,,




yang kat bawah ni pulak gamba pada tarikh 29.sep.2011
pda hri tersebut kami di yysan sarawak ada membuat sambutan hari jadi pengarah yayasan iaitu YBhg. Encik Mohamad Abu Bakar bin Marzuki  
dan selepas sambutan hri jadi kami terus ke aktiviti morning prayer yang dibuat pada setiap bulan,,


yg kat bwh ni bkn pngarah ye,,,hehe,,,tuan pgarah msh blowm dtg,,,tme ni tgh bltih smentara mnggu beliau dtg,,,,hehe,,


















video khas sempena hari jadi tuan pngarah,,,hepyy befday,,,,!!!(^_^)

suasana diopis,,,emmm haru2 suma dh mcm budak kcik,,hehe,,,


  
sesi mkn kek,,,,hehe,,,,


cup cake pun ada,,,,emmmm,,,,,sodap2,,,




abg ashim try mbik gmbar,,,hehe,,,



pada 30 sep 2011 kami dri seksyen IT g mkn kat KFC di medan hamidah sempena last day rkn praktikal kmi iaitu fadia dan hafiz,,,,
ni kak kathy dan dania (ank boss kmi) 




pelayan kfc,,,hehe



emmmm....



my boss n fmly,,





sejak bla eyfa ada tanduk ni,,,,emm tak lain ni,,,ni msti keje bg gappar,,,,




nyam2x,,,,hehe,,,jom mkn,,,



dania nak main,,,,hehe,,,


comel lh tol lh bdak ni,,,,








LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SLIDESHOW